Oszczędne dynamiczne autko pod LPG do 20 tyś

14 Lis 2016, 00:21

No właśnie poropozycji jest wiele a każdy ma w sobie coś co ktoś inny znowu odradza. Co do golfa 5 wiadomo nowszy bezpieczniejszy ale czy lepiej wykonany to nie wiem. Wystarczy spojrzeć na szybko wycierające się przyciski od klimy czy innych rzeczy w starszych wersjach bardziej jakoś się to trzymało ;) Z wyglądu i wyboru silnika też średnio. Co do leona dla mnie 180 km by spokojnie wystarczyło ale czy trafię na dobry egzemplarz to loteria. 8l raczej odpada bo to dobre ale już stare z wyglądu auto. FSI odpada, niestety sporo jeżdżę i to że chcę włożyć gaz mnie ogranicza. A co do Audi TT fajne autko ale ja bym wolał jednak wozić kogoś z tyłu ;) Co do propozycji Peugeota to bardziej 407 . 307 takie wydaje mi się babskie auto. Chciałbym żeby miało lekko sportowe zacięcie. Może się uparłem na opla ale co myślicie o astrze Gtc 2.0 turbo? Gazować można ale czy warto szukać takiego?
Maxer
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 01 2013
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Volkswagen golf
Silnik: 1.8 abs
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

14 Lis 2016, 09:28

Maxer napisał(a):Wystarczy spojrzeć na szybko wycierające się przyciski od klimy czy innych rzeczy w starszych wersjach bardziej jakoś się to trzymało ;)

Nie trzymało się tak samo - po prostu ludzie na bieżąco wymieniają, bo pełno tego na allegro

Maxer napisał(a):Może się uparłem na opla ale co myślicie o astrze Gtc 2.0 turbo? Gazować można ale czy warto szukać takiego?

Można gazować i jest to dobra opcja.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2010

14 Lis 2016, 10:55

W trójce plastiki się nie wycierały, dopiero od czwórki (Golf) zaczęli pokrywać gumowaną powłoką a przyciski robić z marchwi.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...