Witam, chciałbym kupić jakiegoś taniego dizla, nie chce jakichs starych aut, raczej coś nowszego (chociaż ~98). Raczej byłbym za czymśmniejszym, choć zależy co się bardziej opłaca... myślałem nad ibizą ii po lifcie, ale ciężko dorwać w tdi...
moze zastanow sie nad jakims oplem, peugeotem lub citroenem...
kilka propozycji:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
W moich żyłach płynie benzyna a zamiast serca pracuje turbina
ople sa bardzo brzydkie wewnątrz, prędzej bym sie skusił ku corsie C, ale w takich pieniądzach też nie dostane, peugeoty znowu brzydkie z zewnątrz i drogie w porównaniu z innymi markami, ten pierwszy citroen wyglada też na 90rok natomiast ten ostatni nie jest zły, jednak w środku trochę brzydki i silnik za duży dla mnie, nie chcę 2.0, max 1.9
szukam ibizy, szukam, polo maja biedne wyposazenie i sie cenia, corsa to tylko benzyna bo w dieselu to tez ciezko... tak, wiem, że grymaśny, ale nie spieszy mi się i szukam czegoś w czym się będę dobrze czuł
Lexus LX - terenowy krążownik Najczęściej kupowanymi autami Lexusa są obecnie SUV-y. W Polsce klienci mogą wybrać popularnego Lexusa NX lub większego Lexusa RX, tymczasem za oceanem oferta obejmuje też dwa jeszcze większe modele – GX oraz prekursora ...
Vectra to duży samochód? Przejedź się S-Maxem to zmienisz poglądy
Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. A Vectra jest naprawdę bardzo komfortowa jak za takie pieniądze
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.