Kilkanaście dni temu znalazłem na otomoto ogłoszenie sprzedaży samochodu Kia Sportage 2.0 CRDi 4WD . Samochód był do ściągnięcia z Holandii. Skontaktowałem się z sprzedającym i zarezerwowałem samochód. Wpłaciłem zaliczkę, Sprzedający wyjechał do Holandii ^^ z tego co mi mówił przez telefon . 13 Grudnia miał być u mnie pod domem z samochodem w przeddzień zadzwonił że będzie około godziny 12 . Zawsze gdy próbowałem do niego zadzwonić włączała się skrzynka która była pełna .. około godziny 13:00 13.Grudnia napisał smsa że jest już w Radomiu lecz chyba zaginą bo nie dojechał .. Nie ma z nim żadnego kontakty poza zapchaną skrzynka na komórce .
Dodaję kilka zdjęcia z Ogłoszenia , Dane Typa który mnie Oszukał - o ile są jego ! Proszę o pomoc . I Jeszcze jak by ktoś z Poznania był bym wdzięczny za sprawdzenia Adresu który dostałem. Jeśli ktoś może w jakiś sposób pomóc sprawdzić jego dane czy coś proszę o kontakt.
DANE KTÓRE DOSTAŁEM NA E-MAILA WRAZ Z OŚWIADCZENIEM .
Ostatnio edytowany przez DevG, 14 Gru 2013, 22:29, edytowano w sumie 1 raz
My też zapłaciliśmy zaliczkę ,też na Kia Sportage:)ten sam gość tylko inny numer telefonu i inny adres,podał nam Świebodzin. My mielismu telefon 506958111
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Czy bezpieczeństwo się opłaca? Zmiany w przepisach i mandatach Wprowadzane sukcesywnie zmiany w przepisach i wysokości mandatów w Polsce dotyczą wielu niebezpiecznych zachowań kierowców na drodze, takich jak przekraczanie dopuszczalnej prędkości, nieustąpienie pierwszeństwa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.