OSZUKANY - Otomoto - Kia Sportage 2011r

14 Gru 2013, 17:15

Witam.

Kilkanaście dni temu znalazłem na otomoto ogłoszenie sprzedaży samochodu Kia Sportage 2.0 CRDi 4WD . Samochód był do ściągnięcia z Holandii. Skontaktowałem się z sprzedającym i zarezerwowałem samochód. Wpłaciłem zaliczkę, Sprzedający wyjechał do Holandii ^^ z tego co mi mówił przez telefon . 13 Grudnia miał być u mnie pod domem z samochodem w przeddzień zadzwonił że będzie około godziny 12 . Zawsze gdy próbowałem do niego zadzwonić włączała się skrzynka która była pełna .. około godziny 13:00 13.Grudnia napisał smsa że jest już w Radomiu lecz chyba zaginą bo nie dojechał .. Nie ma z nim żadnego kontakty poza zapchaną skrzynka na komórce .

Dodaję kilka zdjęcia z Ogłoszenia , Dane Typa który mnie Oszukał - o ile są jego ! Proszę o pomoc . I Jeszcze jak by ktoś z Poznania był bym wdzięczny za sprawdzenia Adresu który dostałem. Jeśli ktoś może w jakiś sposób pomóc sprawdzić jego dane czy coś proszę o kontakt.

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie

DANE KTÓRE DOSTAŁEM NA E-MAILA WRAZ Z OŚWIADCZENIEM .

Zdjęcie
Ostatnio edytowany przez DevG, 14 Gru 2013, 22:29, edytowano w sumie 1 raz
DevG
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Gru 2013, 17:18

Dodaje jeszcze jego numer telefonu : 500 608 325
DevG
Nowicjusz

Auto: Nie mam

23 Gru 2013, 12:44

witam na jaką sume cię oszukali można ich znależć tylko trzeba wiedziec jak szukać
waldiuk
Obserwowany

Prawo jazdy: 24 11 1960
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: audi

18 Lut 2014, 15:19

My też zapłaciliśmy zaliczkę ,też na Kia Sportage:)ten sam gość tylko inny numer telefonu i inny adres,podał nam Świebodzin.
My mielismu telefon 506958111
Delta1974
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 02 1992
Przebieg/rok: 32tys. km
Auto: Opel Astra
Silnik: 1,7
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

18 Lut 2014, 16:35

Kolego,zgłosiłęś na policje?masz coś konkretnego?ja parę rzeczy wygrzebałam,i napewno nie odpuszczę nawet jak nie odzyskam swojej zaliczki....
:D
Delta1974
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 02 1992
Przebieg/rok: 32tys. km
Auto: Opel Astra
Silnik: 1,7
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...