Oszust z Anglii- Declan Gillan

17 Lut 2012, 21:05

Witam,
Mój znajomy został naciągnięty na tani samochód z Anglii, zostało to zgłoszone na Policje ale z pewnością nic to nie pomoże. Osoba oszukuje ludzi w sposób taki, że wystawia samochody lub ciągniki w bardzo przystępnej cenie, wysyła zdjęcia, później umowe niby z jakąś firmą przewozową która posiada strone internetową i po wpłąceniu 1 raty obiecuje że towar dojedzie do własciciela, a w rzeczywistosci przestaje się odzywać.
Piszę w celu uniknięcia przez innych tego złodzieja i oszusta. Podam jego dane którymi się przedstawiał:
Sprzedawca:
Name: Declan Gillan
Address: 1 Armly Road
City/State: Liverpool
Zip Code: L4 2UN
Country: United Kingdom
Email : [email widoczny po zalogowaniu]

I jego odwiecznie zaufana firma transportowa:
DEKRA-HOLDINGS LTD
http://www.dekraholdings.co.uk

Uważajcie na oszustów z UK, nie kupujcie czegoś czego nie widzicie chyba ze na allegro :) pozdrawiam
gdyby juz ktos był oszukany przez tę osobę proszę o kontakt :)
mateuseks
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 02 1991
Auto: audi A4

14 Kwi 2012, 19:18

ja też zostałem oszukany niestety twój wpis znalazłem zbyt późno pisałeś że zgłosiłeś sprawę na policję i nic ja też bym zgłosił napisz jak i co albo zadzwoń lub podaj mi numer do siebie
podaję namiary na siebie:
[email widoczny po zalogowaniu]
601613127
Dariusz Przybyłowski

Dzięki
Daradek
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

14 Kwi 2012, 19:52

Daradek napisał(a):ja też zostałem oszukany niestety

Nie Ty pierwszy i ostatni....Coz nigdy rozum nie maszeruje razem z głupota ludzką...Ludzie kiedy wreszcie się opamiętacie ze nie ma nic za darmo,no za pól ceny ....Kiedy przestaniecie wierzyć ze ktoś wam chce sprezentowac samochód za połowę jego faktycznej wartości... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Dacia Duster 2018 - komfort i terenowe właściwości
    Nowa Dacia Duster zaprezentowana po raz pierwszy na wrześniowym Salonie Samochodowym we Frankfurcie zaprezentowała całkowicie zmieniony design nadwozia i zaprojektowane od nowa wnętrze. Jest połączeniem komfortu i terenowych ...