REKLAMA
Witam,
Nazywam sie Andreas Bent i mam sie w miescie Hvidovre, Dania. Kupilem ten samochód, a ja pracowalem w Warszawie jako funkcjonariusza w Dania ambasady, teraz jestem z powrotem do Danii (gdzie i wlascicielem malej farmy dla dzieci) i chce go sprzedac. I wybrac cene ponizej rynku, poniewaz dunski organ zmusic mnie do zarejestrowania samochodu tutaj, a to jest drogie. Samochód jest zarejestrowany w Polsce i ma wszystkie dokumenty w jezyku polskim, a nie trzeba placic inne obowiazki. Samochód jest jak na zdjeciach, w stanie idealnym wewnatrz i na zewnatrz, nigdy nie uczestniczy w zadnych wypadków, zadnych rys i zawsze znajdowal sie w garazu.
Jesli zdecydujesz sie kupic mój pojazd moge zorganizowac dostawe do adresu i 5 inspekcji dzien okresu. Chcialbym poinformowac, ze bedziemy korzystac z miedzynarodowej firmy transportowe, poniewaz firma transportowa ma pelnomocnictwa do zarzadzania wszystkie papiery na moje nazwisko. W Danii to przedsiebiorstwo zeglugowe jest bardzo popularne i godne zaufania.
Daj mi znac, jesli nadal jestes zainteresowany, aby kupic samochód i dam Ci wszystkie szczególy dotyczace wysylki i platnosci.
Czekam na odpowiedz!
Pozdrawiam!
Andreas & Edith Bent
DK-2650 - Hvidovre - Denmark
http://www.little-farmville.net
+45 65 74 78 64 ( Only English ) Wpłaciłem 2500euro za auto którego nie ma... założył nawet stronę na fb . uważajcie na tą świnię OSZUST.