Oszust z pod Kutna

04 Kwi 2011, 22:14

Jeździ po okolicznych giełdach a ma Auto-Handel k/Kutna
Kupiłem Seata z połatanym kolektorem i obudowa filtra powietrza z założoną "pseudo" klapą wybuchową
Zapewniał że bez problemu przegląd przejdzie i jest wszystko cycuś- bo się wahałem.
Na przegląd nie dojechałem, kolektor wybuchł, a na przeglądzie doszły jeszcze Hamulce i uszkodzone wycieraczki i uszkodzony czujnik przy kolektorze (szarpie na benzynie), świece były złom
Wsadziłem 1000 zł żeby samochód ruszył.

Nie polecam
Po więcej szczegółów piszcie na Pv mogę podać szczegółowe dane

Edit
Ogłasza się też na OTOMOTO więc uważajcie !!!!!!!!!!!
Jeśli nie umiesz pomóc to się nie mądrzyj
d_j_siwy
Nowicjusz

Miejscowość: Płock

04 Kwi 2011, 22:19

d_j_siwy napisał(a):Zapewniał że bez problemu przegląd przejdzie i jest wszystko cycuś- bo się wahałem.

A cięzko było czy tez szkoda parę zł zeby podjechać na SKP i porzadnie sprawdzić przed kupnem.... :?: :?: Następny mądry po szkodzie... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

04 Kwi 2011, 22:21

U mnie w niedzielę wszystko zamknięte więc nie mądrzyj się kolego gdyby była możliwość to bym podjechał.
Sparzyłem się i ostrzegam innych a nie narzekam.
d_j_siwy
Nowicjusz

04 Kwi 2011, 22:30

d_j_siwy napisał(a):Sparzyłem się i ostrzegam innych a nie narzekam.

Ok...Nie widze w tym nic złego.Jezeli zalezało mu na sprzedazy/a jestem pewny ze tak bo siedziałem w tym temacie ok 12 lat/ to badz pewny ze przyjechałby do Ciebie do domciu w poniedziałek czy wtorek i wtedy miałbyś duzo większe mozliwości sprawdzenia stanu tech.....Wiem coś na ten temat bo ludzie z takimi sprawami przyjezdzaja do mnie i na ile mi pozwala moja wiedza i doswiadczenie staram się to wyłapac i uświadomić co faktycznie kupuja..
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

04 Kwi 2011, 22:37

Nie sądzę żeby przyjechał bo do mnie miałby ok 60 km a samochód padł od chwili kupna po 25 km więc chyba wiedział że musi zepchnąć tym bardziej że na giełdzie kupił już drugi którym miał wracać do siebie.
Więc nie sądzę żeby się zgodził na oględziny mechaniczne ;)
Ja nie żałuję zakupu (mimo że przepłaciłem) tylko ostrzegam bo gość naprawdę ma gadane i potrafi zamydlić oczy jak akwizytor.
d_j_siwy
Nowicjusz

04 Kwi 2011, 22:44

d_j_siwy napisał(a):bo gość naprawdę ma gadane i potrafi zamydlić oczy jak akwizytor.

Niestety stare powiedzenie sprawdza się:Reklama dzwignią handlu.... :mrgreen:
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Tuning Show 2009 - Kraków / relacja
    Zwiedzający podczas 7.Tuning Show w Krakowie mogli zobaczyć mi. in. samochód rajdowy Janusza Kuliga, Ford Focus WRC, którym wywalczał tytuły mistrza Polski w latach 2000-2001. Ponadto był tylno napędowy Ford ...

23 Maj 2011, 15:31

Dokładnie Migi60 ;)
DodajOszusta
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa

03 Mar 2015, 21:55

Witam, uwaga na ten komis!!! oszustwo i frajerstwo!!! cena zakupu była 15900zł, po umówieniu się na przyjazd i zakup samochodu nagle na aukcji po cichu wzrosła do 16900zł, przypadkowo przed wyjazdem jeszcze raz sprawdziłam ogłoszenie i szok!
Dzwonię więc do komisu, a "frajer" mi mówi że tamta cena była promocyjna "zimowa" i nagle się skończyła!!!
Uważajcie na nich, szkoda nerwów!!!
fankarenault
Obserwowany

Auto: Mercedes

18 Paź 2016, 19:37

Ale o jaki autokomis chodzi, o ten w m. Żurawiniec 18, jesli nie to ja przestrzegam przed tymi złodziejami I KŁAMCAMI. Mnie z kolei poganiał czas bo do domu miałem szmat drogi i szedłem na nockę do pracy dlatego nie miałem czasu na sprawdzenie go. Zakupiłem u nich Seata Toledo i oprócz tego, że na starcie po nocce na drugi dzień musiałem kupić nowy akumulator, który wg znawców miał się po drodze naładować to doszedł termostat, którego nie było ( a przejechałem nim w drodze do domu ponad 300 km), zamiast niego było kupe silikonu, póżniej okazało się, że muszę wymienić silnik bo ten już się do niczego nie nadawał. Zastanawiam się jak udało mi się dojechać. Przeżyłem szok gdy poinformował mnie o tym mechanik. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM ŻURAWINIEC 18. Nie warto nawet zajeżdzać bo takich "fachowców/znawców" nie ma chyba nigdzie :no:
Edi4tuna
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 12 1967
Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: Seat Toledo II
Silnik: 1,6
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2000