Outlander

14 Lis 2011, 08:10

Witam ,mam pytanie z tyłu rozjeżdżają mi się koła ? tuleje na wahaczach górnych tylnych są wyrobione czy to jest przyczyną ??? wymieniliśmy wahacze mechanik założył nam zamienniki auto stało na kołach prosto jednak po przejechaniu 150 km nadają się do wywalenia ...słychać było puknięcie z tyłu i kierownica się przekrzywiła minimalnie , ,, co mam zrobić w takim wypadku domadać się zwrotu pieniędzy nie wiem jak załatwić teraz tą sprawę.. wywaliliśmy kasę w błoto
marzka34
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa
Auto: mitsubishi outlander

14 Lis 2011, 10:39

jedz do dobrego warsztatu niech sprawdza i zrobia jak sie nalezy ;]
o pieniadzach to zapomnij aby Ci cos oddali ;]
HARIBO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dublin -kraków
Auto: Ibiza

14 Lis 2011, 18:39

marzka34 napisał(a):...słychać było puknięcie z tyłu i kierownica się przekrzywiła minimalnie ,

Niestety ale byle jaka jakość częsci....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

14 Lis 2011, 20:00

sorry,
serwisu nie ma w okolicy ? czy płytka kieszeń ?
Szkodowka może bardziej niezawodna :?
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
sympatyk
Zaawansowany

Miejscowość: na skraju grodu
Prawo jazdy: 15 09 1976
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Freelander e picc. scuderia
Silnik: Otto 95÷121
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3
    Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...
    Lexus LC Black Panther
    Na potrzeby filmu "Czarna Pantera" Lexus stworzył też jedną sztukę modelu LC w specjalnej wersji Black Panther. Filmowy pojazd wyróżnia się niebieskim malowaniem z grafiką przedstawiającą wizerunek głównego ...