REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bonifacy napisał(a):To gdzie mają parkować ? Na dworcu kolejowym ? Pod mostem , w polu , gdzieś muszą
No przeczytałem temat jeszcze raz i nigdzie nie było że policjant tam parkuje swoim prywatnym samochodem . Było że pojazdem policyjnym nieoznakowanym i oznakowanym . Mówiąc krótko pojazdem służbowym należącym do służb miejskich ? Jest inaczej to wskaż w którym miejscu tematu A piszeszMotoAlbercik napisał(a): prywatne miejsce do parkowania...
Dorzeczne jest to jak to auto służbowe ?.Prywatę Ty żeś sam stworzył w temacie ot tak z rozpędu .Sory ale podkręcasz temat typu ja obywatel a mam się czego czepić. Inna sprawa że autor tematu posługuje się określeniem np.więc tak naprawdę nie wie jaka jest rzeczywistość .MotoAlbercik napisał(a):Facet powinien parkować tam, gdzie każdy inny mieszkaniec tego bloku
bonifacy napisał(a):No przeczytałem temat jeszcze raz i nigdzie nie było że policjant tam parkuje swoim prywatnym samochodem . Było że pojazdem policyjnym nieoznakowanym i oznakowanym . Mówiąc krótko pojazdem służbowym należącym do służb miejskich ?
bonifacy napisał(a):Dorzeczne jest to jak to auto służbowe ?.Prywatę Ty żeś sam stworzył w temacie ot tak z rozpędu .Sory ale podkręcasz temat typu ja obywatel a mam się czego czepić.
A Ty dalej swoje. Wybacz ale odbiegasz od tematu . Nie chcę być niegrzeczny ale napiszę że pie....sz głupoty . A najlepiej zakończmy dyskusję tu i teraz .MotoAlbercik napisał(a): dlaczego policjant po służbie, wykorzystuje radiowóz nieoznakowany do swoich celów prywatnych?