Pajero 1

23 Lis 2008, 06:53

lewy przód jest niższy od prawej strony co mogło nawalić
grzesiek mic
Nowicjusz

Miejscowość: mazowieckie

23 Lis 2008, 12:10

a grzebałeś coś w amortyzatorach ? w sensie jakieś wymiany, liftowanie itp itd ?
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

23 Lis 2008, 13:12

może to być wina amorka jak @Wezyrro napisał, może w coś przywaliłeś i drążki są skrzywione? jeśli są proste to może wystarczy je podkręcić.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

23 Lis 2008, 14:02

grzesiek mic napisał(a):lewy przód jest niższy od prawej strony co mogło nawalić
taki już kupiłem podejrzewam amorka nie mogę się dopatrzeć co go utrzymuje drążek skrętny jakaś sprężyna nic nie widać wszystko jest proste nie uderzone
grzesiek mic
Nowicjusz

04 Gru 2008, 22:28

masz kolego moze dwa różne amorki ,a czasem nie widać .Ale ja bym sie przyjrzał
drążkom skrętnym , ktoś moze nałożył na wieloklin inaczej jak z drugiej strony i wygląda ze jest tak samo podkrecony a inaczej stoi
fragles
fragles
Nowicjusz

06 Gru 2008, 17:32

fragles dziękuje pomogło ustawiłem drążki i jest OK
grzesiek mic
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Burza za kierownicą - jak ją bezpiecznie przetrwać?
    Upalne letnie dni często kończą się gwałtowną burzą. Wnętrze samochodu jest wtedy raczej bezpiecznym miejscem, mimo to jazda w takich warunkach pogodowych może być bardzo niebezpieczna. Zagrożenie stanowią nie tylko silne ...