witam, jestem tutaj nowy. na początek troche opowiem o mojej motoryzacji, na codzien jezdże audi a6 c5 2.4 quattro, a jako hobby posiadam dwa fiaty 126p (St i El) i 4 zabytkowe motocykle, oglnie interesuje sie starszą rodziną motoryzacji;) i stad moje zarejestrowanie sie na tej stronie, chce kupic pajero I generacji (88 rok) i nie wiem czy 2.6 benzyna + LPG czy 2.5 TD, na pewno chciałbym jeździć w terenie, po bezdrożach, polach itp. pozdrawiam
3.0 V6 mocny i dający dużo frajdy, 2.5TD trwały i niezawodny. Jak do upalania to bym szukał V6 jak pod turystykę i do naprawdę bardzo spokojnej jazdy 2.5TD, najlepiej aby miało tylny most na sprężynach, komfort sporo lepszy.
na sprężynie 1 generacja to tylko 3.0V6 2,5 fajny choć nie zrywny ale spokojnie robi duże przebiegi, w miśku to nie slinik najbardziej trzeba sprawdzić tylko rame bo bardzo ekologiczna jest
OC na miesiąc? Jak kupić ubezpieczenie krótkoterminowe Umowa ubezpieczenia OC standardowo zawierana jest na 12 miesięcy. Są jednak sytuacje, w których właściciel auta może ubezpieczyć pojazd np. na 30 dni. Kto i kiedy może kupić ubezpieczenie krótkoterminowe? Prawo ...
Audi A1 zwycięzcą w klasie małych samochodów Czytelnicy czasopisma "auto motor und sport" (ams) wybrali najlepsze samochody 2013 roku. Audi A1 zwyciężyło w kategorii "mały samochód" i tym samym powtórzyło sukces sprzed roku. Wyróżnienia zostały ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.