witam, jestem tutaj nowy. na początek troche opowiem o mojej motoryzacji, na codzien jezdże audi a6 c5 2.4 quattro, a jako hobby posiadam dwa fiaty 126p (St i El) i 4 zabytkowe motocykle, oglnie interesuje sie starszą rodziną motoryzacji;) i stad moje zarejestrowanie sie na tej stronie, chce kupic pajero I generacji (88 rok) i nie wiem czy 2.6 benzyna + LPG czy 2.5 TD, na pewno chciałbym jeździć w terenie, po bezdrożach, polach itp. pozdrawiam
3.0 V6 mocny i dający dużo frajdy, 2.5TD trwały i niezawodny. Jak do upalania to bym szukał V6 jak pod turystykę i do naprawdę bardzo spokojnej jazdy 2.5TD, najlepiej aby miało tylny most na sprężynach, komfort sporo lepszy.
na sprężynie 1 generacja to tylko 3.0V6 2,5 fajny choć nie zrywny ale spokojnie robi duże przebiegi, w miśku to nie slinik najbardziej trzeba sprawdzić tylko rame bo bardzo ekologiczna jest
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Mazda 3 - kompaktowy hatchback do miasta Zainteresowani zakupem Mazdy 3 z automatyczną skrzynią biegów mają do wyboru jedną jednostkę – 120-konny silnik o pojemności dwóch litrów. Według danych producenta jego spalanie wynosi 5,6 l/100 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.