Pakiet Aero Pack Spojler

20 Sie 2020, 08:31

Witam bede zamawiał honde hr v w wersji sport z 2020r.Dealer kusi mnie pakietem aero pack spojler zderzak tyl przod i stopnie boczne.
Jednak poza ilustracjami schematycznymi nie ma możliwosci podglądu nigdzie jak to na żywym modelu wygląda.Cena niemala bo 6-7tys.
Czy ktos może tego używał?
Zastanawiam sie czy ten pakiet nie obniza podwozia na czym niespecjalnie mi zależy. W salonie nie są w stanie powiedzieć czy przeswit sie zmniejsza. Nikt do tej pory tego u nich nie domawiał.
dandez
Nowicjusz

21 Sie 2020, 10:26

dandez napisał(a):Jednak poza ilustracjami schematycznymi nie ma możliwosci podglądu nigdzie jak to na żywym modelu wygląda.
Na ilustracji powinno być widać czy taki pakiet obniża prześwit.

Moim zdaniem Pakiet Aero nieznacznie obniży prześwit. Tu masz takie nowe auto z pakietem Aero i możesz sobie porównać z modelem bez tego pakietu.

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

21 Sie 2020, 20:16

Dziękuję, faktyczne obniża przynajmniej na brzegach i traci się troche tej swobody w podjazdach na krawężniki, pomimo, że kozacko wygląda.

Jakby nie było dowiedziałem, się, że do hr-v sport nie da się zamontować zestawu bo ta wersja ma swoje czarne listwy zdobiące.Tak mi z serwisu autoryzowanego przekazali. Aero dostępne do wersji executive i mniejszych.
Pozdrawiam

Dzieki i pozdrawiam
dandez
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 3UR-FE
    Pozostajemy w rodzinie silników UR. Największym przedstawicielem tej linii jest motor 3UR-FE. Wolnossąca jednostka ma aż 5,7 l pojemności, dysponuje mocą 386 KM i wytwarza 543 Nm. Tak duży silnik musi trafiać pod maskę ...