Pakowny samochód...diesel, benzyna, benzyna+LPG do 7tys.

27 Mar 2010, 11:51

dark13 rzecz raczej nie leży w tym że auto jest sprowadzone bo to nie kłopot przerejestrować ale mi sie wydaje że dlatego ponieważ auto jest białe i poobijane no ale jesli wyjezdzasz w poniedziałek i nikt sie po niego nie zgłosi no to trudno będziesz musiał go oddać handlarzowi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Mar 2010, 12:04

Lekko "obite" ma dwoje drzwi (koszt naprawy(?) 500-700zl) i zgadza sie jest bialy ale jest tez przeciez ok 5-6 tys zl tanszy od najtanszych ofert dla tego modelu .Pomyslkec ze w USA bialy to najbardziej prestizowy i porzadany he,he
Za te 6 tys mozna przemalowac samochod na dowolny kolor i jeszcze zostanie sporo na inne cele.Przeciez to zwykly tani stary dupowoz - w tym przedziale cenowym i wiekowym kolor powienien miec marginalne znaczenie. To zadna reprezentatywna limuzyna czy klasyk - dla mnie samochod to przedmiot jak pralka czy wiertarka.
dark13
Początkujący

Miejscowość: szczecin

27 Mar 2010, 12:53

No ale wiesz jaka jest nasza ludność niestety.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

27 Mar 2010, 17:43

no tutaj raczej tej carismy nie sprzedasz tym bardziej ze w innym poscie piszesz ze ma tandetne wnetrze, jest glosne w srodku i takie tam :wink: cena na prawde jest okazyjna ale chyba lepiej by bylo zebys go zarejestrowal ludziom jakos chyba nie chce sie biegac i to latwic aha i widze ze to auto nie ma alufelg a napisales ze ma(a to taka moja skrupulatnosc) :twisted:
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

27 Mar 2010, 19:06

Mam napisac ze jest swietnie wykonana i cicha bo mam taka na sprzedaz?.Ten typ tak ma nie ja ja budowalem japonczyki z tego okresu sa w ogole beznadziejne pod tym wzgledem .Nie naleze do ludzi ktorzy dla korzysci w zywe oczy klamia.
Byc moze to jest punkt odniesienia , na codzien jezdze Audi A4 B6 wiec w porowaniu do niego Carisma to jezdzace nieszczescie pod kazdym wzgledem.Tyle ze ja za swoj dalem prawie 10x wiecej.
A co do felg - to ze samochod nie jest aktualnie na felgach aluminiowych nie swiadczy ze ich nie posiada.Aktualnie ma zalozone kola zimowe.
dark13
Początkujący

Miejscowość: szczecin

27 Mar 2010, 22:44

tower napisał(a):no tutaj raczej tej carismy nie sprzedasz tym bardziej ze w innym poscie piszesz ze ma tandetne wnetrze, jest glosne w srodku i takie tam :wink: cena na prawde jest okazyjna ale chyba lepiej by bylo zebys go zarejestrowal ludziom jakos chyba nie chce sie biegac i to latwic aha i widze ze to auto nie ma alufelg a napisales ze ma(a to taka moja skrupulatnosc) :twisted:

przynajmniej jest szczery.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Model LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa
    LC 500 pokazuje przyszłość Lexusa. Wskazuje, w jakim kierunku będzie się rozwijał design, osiągi i własności jezdne naszych samochodów – mówi w wywiadzie dla portalu lexusenthusiast.com wiceprezes Lexus ...