Witam
Znalazłem ogłoszenie
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Nie ma tam żadnych informacji na temat sprzedającego. Umówiłem sie z nim w czwartek na wyjazd do Niemiec i kieruję do was pytanie czy macie lub mieliście kontakt z tym Panem ? A może znacie osoby, które już korzystały z usług tego Pana ?
Pozdrawiam Dawid
Ostatnio edytowany przez groszekdawid 20 Cze 2008, 14:06, edytowano w sumie 3 razy
Wiem wiem czytałem co ma napisane w ogłoszeniu. Tylko wiesz, często jest tak, że ludzie zmieniają zdanie. To tylko taka mała przestroga Chyba dobry z niego facet
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Kompaktowe crossovery - większa popularność i ciekawy styl Kompaktowe crossovery niezmiennie zyskują coraz większą popularność. Rynek tych aut – zgodnie z danymi JATO Dynamics – zwiększa się o około jedną czwartą rocznie. Dzisiaj takie modele wybierane są nie tylko przez ...
Silnik 8.0 WR16 64v4T - Volkswagen Na koniec zostawiliśmy coś naprawdę dużego kalibru. To silnik napędzający jedno z najszybszych aut drogowych w historii. Motor Bugatti Chirona to jedyny silnik W16 na świecie, który wszedł do seryjnej produkcji. Ma ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.