Warsztat mechanika/lakiernia na miedzyniu/bydgoszcz

11 Cze 2008, 08:09

Zapomnialem niestety jaka to jest ulica, ale generalnie któraś w prawo z nakielskiej juz na miedzyniu w bydgoszczy.

Szczerze odradzam - padła mi skrzynia biegow, laweta i wylądowałem u nich. Pomimo jakiejs tam znajomosci zostalem obsluzony zle. Nic w mojej sprawie nie robili, sam im skrzynie przywiozlem dwa razy, bo jedna byla niesprawna niby. Oddali mi auto z tak ustawiona skrzynia ze zlany potem jezdzilem po miescie, obawiajac sie kazdego zatrzymania na swiatlach i wrzucania pierwszego biegu. Poprawki - ciagle zwodzenie, oszukiwanie i ostatecznie liczenie na to,ze dam sobie spokoj. I dalem.
Za calosc zaplacilem jakos 1800 pln

Tymczasem w tym tygodniu pojechalem do mojeego mechanika na osowej gorze niedaleko bomi z wahaczami - do skrzyni zajrzal;, zrobil w dwa dni calosc i kosztowalo mnie to 200 pln.

ostrzegam zatem przed tym warsztatem na miedzyniu!
FC
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach
    Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...
    Jak wytatuować samochód? Nietypowy poradnik
    Kiedy przychodzi czas, by stworzyć pierwszy w historii wytatuowany samochód, nie ma czasu na kompromisy. Symetryczny wzór nad tylnym zderzakiem, niewielki symbol nad kołem czy napis widoczny tylko dla wybranych ...