Warsztat mechanika/lakiernia na miedzyniu/bydgoszcz

11 Cze 2008, 09:09

Zapomnialem niestety jaka to jest ulica, ale generalnie któraś w prawo z nakielskiej juz na miedzyniu w bydgoszczy.

Szczerze odradzam - padła mi skrzynia biegow, laweta i wylądowałem u nich. Pomimo jakiejs tam znajomosci zostalem obsluzony zle. Nic w mojej sprawie nie robili, sam im skrzynie przywiozlem dwa razy, bo jedna byla niesprawna niby. Oddali mi auto z tak ustawiona skrzynia ze zlany potem jezdzilem po miescie, obawiajac sie kazdego zatrzymania na swiatlach i wrzucania pierwszego biegu. Poprawki - ciagle zwodzenie, oszukiwanie i ostatecznie liczenie na to,ze dam sobie spokoj. I dalem.
Za calosc zaplacilem jakos 1800 pln

Tymczasem w tym tygodniu pojechalem do mojeego mechanika na osowej gorze niedaleko bomi z wahaczami - do skrzyni zajrzal;, zrobil w dwa dni calosc i kosztowalo mnie to 200 pln.

ostrzegam zatem przed tym warsztatem na miedzyniu!
FC
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Powrót z wakacji bez pośpiechu
    Nadszedł czas powrotu z urlopów. Jak zadbać o to, żeby bezpiecznie dotrzeć do domu? Przede wszystkim ważny jest brak pośpiechu i dostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze. Najwięcej osób ...
    Chevrolet Equinox z silnikiem Diesla
    Najoszczędniejsza wersja tego średniej wielkości SUV-a General Motors ma 1,6-litrowego turbodiesla o mocy około 136 KM. W testach Consumer Reports auto osiągnęło średni wynik 31 mpg. Model ten nie jest dostępny w Polsce. ...