Panie i Panowie - Corsa D czy Kia Ceed ? - wizualnie

26 Lut 2013, 22:04

Witam! Chciałem się was poradzić, jeśli jest tu płeć piękna to też chętnie:D Mam 26 lat i szukam autka EKONOMICZNEGO do dojazdów do pracy, miło żeby było ładne dla oka.

Mam do wyboru po selekcji: Opel corsa D 3D 1.4 90KM lub Kia Ceed 1.4 lub ew 1.6 najlepiej pro ceed ale HB też ujdzie na fajnych alusach pewnie :)

Głównie zależy mi na opinii - co bardziej zwraca pozytywną uwagę :) Bo technicznie wiem co i jak.
Nie ukrywam że zdanie kobiet o aucie ma znaczenie :P
No i wiadomo nie oszukujmy się... Opel - znana marka od lat kojarzona z niemcami i "niezawodnością", a KIA.... co to wogóle jest ?:P :)

Myślałem nad BMW E46 (które już miałem) ale niestety... na nasze drogi to auto się nie nadaje chyba że ktoś ciągle chce pakować w nie kasę :)
Obecnie mam na użyciu Hyundaia i20 (technicznie to KIA) i znam wady tych aut.. no ale zalety też jakieś ma.
infor7
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Centrum Testowania Silników Audi w Neckarsulm
    Uruchomienie nowego Centrum Testowania Silników w fabryce Audi w Neckarsulm oznacza oddanie do użytku najnowocześniejszych na świecie i najbardziej wydajnych urządzeń do badania jednostek napędowych. Centrum wyznacza ...