Mam nadzieję, że na tym forum znajdę pomoc Panów znających się na rzeczy. Szukam niedużego auta, ekonomicznego i dość niezawodnego. Do ceny ok. 11/12 tys. PLN. Podoba mi się Skoda Fabia, ale moja ocena auta kończy się na jego wyglądzie, więc POMOCY!!!
Skoda Fabia to byłby dobry wybór ale taką za 12 tyś. to radzę konkretnie sprawdzić pod każdym względem bo różnie może być z nią za takie pieniądze.
Polecam silnik 1.9 TDI jednak chyba się nie uda zmieścić cenowo z tym silnikiem.
Więc 1.4 też godny polecenia choć osobiście bym wolał poczekać jeśli to możliwe, dołożyć odrobinkę i kupić Diesla.
Wybór należy oczywiście do Ciebie.
Pozdrawiam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -uwazam ze super autko dla kobiety
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -moja ciotka taka jezdzi
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Nad VW Lupo krótko się zastanawiałam, ale słyszałam, że ma niskie zawieszenie, a to na naszych drogach chyba nie jest wskazane... Fiat Panda to może być coś, nad czym chyba warto pomyśleć... Czekam na inne pomysły, a za dotychczasowe dziękuję
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Dlaczego warto szukać taniego ubezpieczenia OC? Galopujące stopy procentowe, a wraz z nimi drastycznie rosnące koszty życia sprawiają, że szukamy oszczędności na wielu polach. Czy ubezpieczenie samochodu powinno być jednym z nich, czy niekoniecznie? Sprawdźmy! Czy tanie ...
Ja bym też polecał Lupo w dieslu 1,2 chyba (?), ten co pali 3l , bardzo ekonomiczny, mały i zwinny samochodzik wprost dla kobietki tylko czy się w tych pieniądzach wyrobisz? Nie wiem.. ale warto poszukać i pomęczyć sprzedawców o zlicytowanie ceny w dół. Co do niskiego zawieszenia, jak on ma niskie to ja nie wiem, musiał bym chyba Alfą trzeć o asfalt .
Moim zdaniem auto dla kobiety powinno być małe, zwinne, ma mało palić (najlepiej Benzyna+LPG) oraz tanie. Fiat Panda to dobry wybór, lecz większość osób jak widzi pande to napewno w niej kobieta, więc za mało orginalne. Auto ma też być bezawaryjne. Najbardziej odpowiadała by Honda Civic 1,4 97r., taką kupi już za 9000 zł, a bardziej zadbaną za 10000 + LPG zwykłe 1500zł a sekwencyjne 2500zł. Bo takie coś jak Renault to sie kupy nie trzyma. Volkswagen być by mógł ale lupo za brzydkie dla kobiety, takie jak np. golf, polo to auta bezawaryjne rocznik 97 już za 8000zł. Bo jak pani proponuje Skoda Fabia to nie jest za dobre auto pod względem serwisowania i ogólnie ja do Skody mam niechęć ale fabia ma dobre silniki ponieważ są z volkswagena. Ostatecznie proponuję Hondę Civic ([link do oferty na Allegro wygasł], [link do oferty na Allegro wygasł])
Lub Volkswagena Polo ([link do oferty na Allegro wygasł])
a także Volkswagen Polo ([link do oferty na Allegro wygasł])
Podane auta w cenie się mieszczą małe silniczki i wygląd.. to już kwestia gustu. O więcej porad pod nr.GG 2951614.
Moje typy Ibiza 1,4l lub Polo 1,4. Lupo jest małe i rejestrowane chyba na 4 osoby...poza tym wszystkie Lupo są sprowadzone.
Cena Lupo i Polo jest zbliżona więc po co wydziwiac..?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.