PANOWIE POMOCY, JAKIE AUTO??

16 Maj 2016, 20:47

witam serdecznie, Panowie potrzebuje Waszych cennych wskazówek, mam zamiar zakupić auto do 10 tyś, autem będzie jeździła mama i jej 3 dzieci,głównie po mieście, raz do roku dłuższy wyjazd, zależy mi aby auto było bez FAPa, dwumasy, nie za bardzo naszpikowane elektroniką, ewentualnie tanie w ekspolatacji a w razie naprawy nie drogie, dobrze jak by na tylnim siedzeniu pasy środkowego siedzenia były tak samo zapinane jak pozostałych pasażerów tj. przez ramię a nie w pasie. Jeżdziłam peugeotem 807 ale jak przyszło do naprawy to koszty mnie przerosły. zastanawiałam się nad citroenem xsara picasso ale jak zaczęłam czytać fora to pojawiają się problemy z elektroniką, więc już sama nie wiem. może być kombi ważne aby na tylnej kanapie zmieściły mi się 3 duże foteliki i co wyżej równie ważne. Licze na jakieś podpowiedzi, bo wakacje się zbliżają a ja obiecałam dzieciakom wyjazd nad morze. za każdą odp. będę bardzo wdzięczna.
justynka83
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 06 1998
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: nie mam

22 Maj 2016, 21:52

Liczyłam na jakieś sugestie :(
justynka83
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 06 1998
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...