Mój mąż nosi się z zamiarem kupna nowego auto...Myśli o seacie leonie albo o subaru impreza.Jestem przerażona, że teraz jak zaczyna się ten kryzys on chce kupować nowy samochód ale o tym to w ogóle ni9e chce dyskutować.kupuje i już.Jedyne co mnie cieszy to to że jeszcze nie zdecydował który woli.Ja bym wolała już tego seata bo tańszy ale to mój jedyny argument bo nie bardzo się znam na samochodach.Czy moglibyście podsunąć mi jakieś argumenty oprócz ceny na korzyć tego leona.Żebym mogła chciaż do tańszego go przekonać? błągam o pomoc!!
Audi e-tron GT concept - system ładowania o napięciu 800 volt Akumulator Audi e-tron GT concept może być ładowany na dwa sposoby: z użyciem kabla, przez przykryte klapką gniazdo umieszczone po lewej stronie przodu pojazdu albo bezprzewodowo – indukcyjnie z wykorzystaniem układu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.