ja z pewnych wzgledów za tą cene kupilbym np. bmw m3 (e36) a za pieniadze ktore zostaną jakos podkrecic silniczek.chociaz mysle że 300KM powinno ci wystarczyc.
to juz rzecz gustu, ja mam ogromny sentyment do bmw i wlasnie dlatego bym je wybral.jakos nie kreca mnie takie nowe i mocne auta.a najlepszym bajerem to są stare 15 letnie auta.wszyscy mysla ze podjeżdza taka drezynka co ma 55 koników i nie jeden gały wytrzeszcza jak poczuje zapach palacej sie gumy xD to jest poprostu piekne
II edycja programu edukacyjnego dla dzieci "Drogowe ABC" Z początkiem marca w przedszkolach w całej Polsce rozpoczęła się II edycja programu edukacyjnego "Drogowe ABC", organizowanego przez firmę Circle K Polska oraz Polski Czerwony Krzyż. Celem inicjatywy, która dotrze ...
Czy boisz się zwrócić uwagę kierowcy będąc pasażerem samochodu? Blisko 30% pasażerów samochodów czułoby się niekomfortowo, prosząc kierowcę, żeby zwolnił. Nadmierna prędkość należy jednak do najczęstszych przyczyn wypadków i powinniśmy reagować, gdy nasze bezpieczeństwo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.