ja z pewnych wzgledów za tą cene kupilbym np. bmw m3 (e36) a za pieniadze ktore zostaną jakos podkrecic silniczek.chociaz mysle że 300KM powinno ci wystarczyc.
to juz rzecz gustu, ja mam ogromny sentyment do bmw i wlasnie dlatego bym je wybral.jakos nie kreca mnie takie nowe i mocne auta.a najlepszym bajerem to są stare 15 letnie auta.wszyscy mysla ze podjeżdza taka drezynka co ma 55 koników i nie jeden gały wytrzeszcza jak poczuje zapach palacej sie gumy xD to jest poprostu piekne
Ponad 800-konnym autem - drift na szutrze W minioną sobotę w Warszawie i okolicach odbyła się już 57. edycja słynnego Rajdu Barbórka. Wśród najnowszych rajdowych konstrukcji oraz klasyków znalazło się auto, jakiego na odcinkach specjalnych jeszcze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.