Witam. Zakupiłem w piątek zestaw głośnomówiący Parrot CK3100. Chcę go zamontować w samochodzie Opel Astra II. Tak wygląda część wiązki tego zestawu: [link wygasł] Na czerwono zaznaczyłem 2 kabelki, biały i niebieski. Nie mam kompletnie pojęcia gdzie i jak go podłączyć. Pewnie napiszecie że w instrukcji wszystko jest. Otóż ta instrukcja jest napisana w taki sposób że ktoś kto nie montował takich zestawów nigdy to z instrukcji się nie dowie. Byłem dziś na zlocie klubu astra-g, próbowaliśmy z chłopakami dojść jak to podłączyć i żaden nie wie. Pozostałe kable wpina się pomiędzy radio i instalację ale pozostają te 2 wolne z którymi nie wiem co zrobić. Jeśli są to muszą do czegoś służyć. Bardzo bym prosił o pomoc. Nie chciałem tu na forum zawracać nikomu tym problemem głowy ale sytuacja mnie do tego zmusiła. Pozdrawiam.
Klimatyzacja z systemem Nanoe – czym jest i dlaczego warto ją mieć? Kiedyś była luksusem zarezerwowanym dla droższych aut, teraz znajdziemy ją nawet w budżetowych modelach i to nierzadko w standardzie. Klimatyzacja to dziś jeden z podstawowych elementów wyposażenia. Wydawałoby się, ...
Nie rób krzywdy kierowcy i zapinaj z tyłu pasy bezpieczeństwa Pasy bezpieczeństwa są najbardziej efektywnym urządzeniem chroniącym pasażera podczas wypadku. Aż 60 proc. osób siedzących z tyłu nadal nie zapina pasów. Pasy bezpieczeństwa są najbardziej efektywnym urządzeniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.