Radio w VW Sharan 2005?

03 Lip 2011, 19:36

Mam takie pytanie. Radio mi nie odtwarza płyt CD, pisze że płyta jest uszkodzona, a płyta była nowa, nienaruszona. Miał ktoś podobny problem? Mógłby mi ktoś doradzić jak wyciągnąć, wyczyści to radio? Albo doradzić jakie radio kupić do VW Sharan 2005?

Z góry dziękuje.
PS. nie miałem pomysłu gdzie dodać ten temat. może trafiłem :)
camillos19
Obserwowany

Auto: VW Sharan 2005

03 Lip 2011, 22:16

Po pierwsze to tak obstawiam usterkę/zabrudzenie lasera lub samego napędu płyty - do sprawdzenia.
Po drugie - wybór w odtwarzaczach samochodowych jest na tyle duży, że najpierw wypada określić budżet na ten cel.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Seat Leon III - oszałamiający design
    "Dzięki swojemu dynamicznemu i pewnemu charakterowi, nowy SEAT Leon odnajduje należne mu miejsce. Ma zdecydowany wygląd”, mówi Alejandro Mesenero-Ramanos, szef zespołu projektantów SEAT-a. "Swoim wyglądem ...
    Kultowe japońskie silniki
    Kultowe japońskie silniki nie bez powodów zdobyły na świecie rzesze fanów, którzy doceniają nie tylko ich niezawodność, ale również dużą podatność na modyfikacje. Oto kilka świetnych japońskich ...