Witam, Ostatnio wymieniałem pasek klinowy oraz od układu kierowniczego. Zauważyłem, że pasek z boku jest tak jak by postrzępiony - wystające nitki. Czy jest to normalne przy nowym pasku? Załączam zdjęcie. strzałkami zaznaczyłem o co mi chodzi.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez mbielus, 14 Mar 2018, 18:33, edytowano w sumie 1 raz
dzięki za szybką odpowiedź. W niektórych miejscach jest więcej takich strzępów zależy jak pasek się ustawi. Ale uspokoiłeś mnie:) Moje pytanie wzięło się stąd ponieważ ten drugi szerszy wydaje się być gładki. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź i uspokojenie:)
Fiat 500 - samochód do miasta Włoska propozycja ma w 2019 roku ponad 13-procentowy udział w rynku. Od stycznia do kwietnia 2019 roku zarejestrowano 756 samochodów. Fiat 500 to odpowiedź na potrzeby osób poszukujących aut, które wyróżniają ...
Alfa Romeo Giulia Sedan Alfy Romeo spotkał się z bardzo ciepłym przyjęciem. A z najcieplejszym oczywiście jego sportowa wersja Quadrifoglio z podwójnie doładowanym silnikiem V6 o mocy 510 KM, który opracowano razem z Ferrari. ...
Tylko z jednej strony jest ścianka koło paska. Przerwa między ścianką a paskiem wynosi około 1-2mm więc ząbek by się tam nie zmieścił. musi być mały odstęp ponieważ by pasek ocierał o ściankę Z drugiej strony leży na równi z kołem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.