REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To raczej bedzie "terkotanie"....gruber99 napisał(a):Przegub
W tym wypadku będzie slychać raczej wycie.Podnieś do gory i zakręć porzadnie kołem...Oczywiście prawa strona..gruber99 napisał(a): łożysko.
Jak to jest podczas jazdy to szukaj na nadkolu plastikowym otarć od koła/opony. Innej możliwości nie ma. Weż się w końcu do roboty. Popatrz tu i tam a nie szukaj pomocy u wróżki.math243 napisał(a):Od pewnego czasu przy mocnym skręcamy w lewo słyszę po przeciwnej stronie auta wycie. Ujawnia się ono tylko przy ostrym skręcie kol. Objaw ten występuje z przodu auta i jest słyszalny w okolicy nadkola
math243 napisał(a):Co mi da sprawdzanie bez jakiejkolwiek wiedzy?
A kto Ci ją da jak nie widzi auta , nie ma fizycznego z nim kontaktu , nie może się przejechać , sprawdzić , posłuchać więc masz :math243 napisał(a):szukam przyblizonej diagnozy u bardziej obeznanych w temacie osob
Ale zaraz .... więc jakąś tam wiedzę masz bo negujesz diagnozę. I kto jest mądrzejszy ? Ty czy internety ?math243 napisał(a):Druga sprawa jak szukac przyczyny, gdy ktoś próbuje mi wmówić uszkodzenie pompy wspomagania?
bonifacy napisał(a):czy nie ma otarć
math243 napisał(a): przy mocnym skręcamy w lewo słyszę po przeciwnej stronie auta wycie.