Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
korba85 napisał(a):odgrzeje kotleta, ale ten pasek ma obecnie 170 tys i wymieniłem tylko jeden wahacz, banan od strony kierowcy i na przeglądzie mówią: panie tosz to tu wszystko nowe... oprócz hamulców (zastały się) nie robiłem remontów.
Napisze Wam ciekawostke jak można ufać każdemu... do auta jest sterta papierów m.in. rachunek za (oraz wpis w książce) "wymiana rozrządu kpl. + pompa wody" przy przebiegu 87tys oraz z datą 2008r. ja po zakupie wyminiłem kompletny rozrząd i okazało się, że wcześniejwymieniony był tylko pasek a pompa wody, napinacz hydrauliczny i rolki były z `02r ze znaczkami audi... myśle, że większość rzeczy wpisane w książkę były tylko po to aby wygenerować koszta serwisowe, bank z którego kupiłem to auto ma własny warsztat który serwisuje auta służbowe.
reszte sobie dośpiewajcie...
Po tym czasie stwierdzam, że passaty jednak są wytrzymałe a silnik 1.8T daje dużo pewności w czasie jazdy i frajdy...
korba85 napisał(a):A lubisz cebulę? Bo czuć od ciebie...
korba85 napisał(a):A lubisz cebulę? Bo czuć od ciebie...
szybki napisał(a): więc jak chcesz kogoś przekonać
korba85 napisał(a):przekonać? możesz się nie zgadzać z moją opinią, ale uwierz, każdy ma prawo mieć inną... nie trzeba tu piany bić...
szybki napisał(a):Ale czy Ty rozumiesz po Polsku >>>>>KONKRETY!!!!
Jak coś chwalę to piszę za co i w jakich okolicznościach wyciągnąłem te wnioski a tu co mamy chwalenie auta bo przejechało 35tyś.km..... więc nie odwracaj kota ogonem że ktoś Ci mówi że nie masz prawa mieć swojego zdania tylko prosi Cię o uzasadnienie ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN