mam jeszcze pytanie do użytkowników citroena c5, jeżeli takowi tu są:
Czy w modelu po liftingu są nawiewy na tylną kanapę?
Czy tylko w najnowszym modelu?
Ja bym się rzucał za vectrą. Wygląda dobrze (tak wiem to kwestia gustu), ludzie jakoś nie narzekają na awaryjność. Za niższą kwotę od konkurentów można wyrwać młodsze, lepiej wyposażone egzemplarze.
Ja bym wziął bmw dobry samochód, nie słychać negatywnych opinii, będzie trzymał cenę na pewno bardziej niż vectra a i wykończenie lepsze. Audi dobry wóz ale nie z silnikiem diesla także je sobie odpuść od razu.
A co sądzicie o Vectrze C przed liftem GTS 2.0T 175KM ELEGANCE 2004r. Mam możliwość kupic za stosunkowo nieduże pieniądze i bardzo pewną. Zastanawiam się nad tym wyborem ale do końca nie wiem. Chciałbym do niej założyć sekwencyjną instalację gazową. Czy to nie przeszkadza, że silnik jest Turbo? Czy ta przed liftingiem była dużo gorsza od tej po FL? Proszę o opinie o tej Vectrze oraz porady czy warto. Chcę się dowiedziec jak jest z komfortem, awaryjnością, przyjemność z jazdy, koszty serwisu, zużycie paliwa...
Testy systemu zdalnego sterowania samochodem - Audi Praktyczne testy systemu zdalnego sterowania samochodem, przeprowadzone przez Audi przed trzema tygodniami na targach Consumer Electronics Show (CES) w Las Vegas, spotkały się z dużym zainteresowaniem. Teraz producent po ...
Wymiana rury wlewu paliwa - Toyota Yaris II P9 2006 - 2011 Jak pewnie wszystkim wiadomo ten model boryka się z rdzewiejącym układem wlewu paliwa i można to zaobserwować w większości modeli P9 z silnikiem 1.0 i 1.3 które układ ten mają taki sam. W moim przypadku podczas tankowania ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.