Passat b3 i wspomaganie.

06 Paź 2010, 20:12

Witam, mój kolega posiada seata toledo 1.8 którego właśnie skasował :mrgreen: a ja posiadam passata b3 z silnikiem 1.6. Czy gdybym chciał przełożyć wspomaganie do mojego auta wszystko by pasowało? Dodam, że mój passat nie posiada wspomagania. Dokładniej chodzi mi o to czy mocowanie kolumny kierowniczej będzie takie samo jak u mnie? Z tego co słyszałem to krzyżak może nie pasować ale to wezmę wszystko od niego. Z góry dziękuje za odpowiedź :)
blondyn26044
Nowicjusz

Miejscowość: Tywica

06 Paź 2010, 22:38

-+z kolumną nie powinno być większych problemów ale gorzej z mocowaniem pompy wspomagania może się rużnić... ale nie jestem do końca przekonany
ppawelek5
Nowicjusz

Miejscowość: miasto
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki wpływ na prędkość ma hałas silnika, a jaki muzyka?
    Badania wykazują, że hałas silnika ma wpływ na prędkość, z jaką jedzie kierowca. Gdy kierowca nie słyszy natężenia pracy silnika, jeździ szybciej i znacznie zaniża szacowaną przez siebie prędkość, z jaką się porusza*. A jak ...
    Nowa fabryka Audi w meksykańskim San José Chiapa
    Budując nowy zakład produkcyjny w meksykańskiej miejscowości San José Chiapa, Audi jeszcze bardziej wzmacnia pnącą się w górę sprzedaż na rynku północnoamerykańskim. Położenie kamienia węgielnego w stanie ...