PASSAT B5 2002 POMOCY!!!!!!!!!

05 Lip 2008, 09:11

PANOWIE MAM DUZY PROBLEM .MECHANIK STWIERDZIL ZE ZAWIESZENIE MAM CALKIEM IDEALNE NO Z WYJATKIEM PRAWEJ KONCOWKI DRAZKA KIEROWNICZEGO.A PROBLEM JEST TAKI,ZE PRZEZ PIERWSZE 30 MIN SAMOCHOD ZACHOWUJE SIE IDEALNIE,PO UPLYWIE TEGO CZASU ZACZYNAM MIEC STUKI W KIEROWNICY I ZPRAWEJ STRONY SAMOCHODU. STUKANIA TE NASTEPUJA GWALTOWNIE PODCZASRUSZANIA I ZATRZYMYWANIA.GDY SIE JEDZIE TE STUKI SA ODCZUWALNE W KIEROWNICY.GDY SAMOCHOD OSTYGNIE ZNOWU WSZYSTKO SIE POWTARZA PO 30 MINUTACH I TAK ZA KAZDYM RAZEM.PROSZE O JAKAS PODPOWIEDZ,BO KAZDY MOWI CO INNEGO.JEDEN MOWI ZE TO KONCOWKA DRUGI ZE SPRZEGIELKO ALTERNATORA A TRZECI CHCE MI JUZ PRZEKLADNIE NAPRAWIAC. POMOCY!!!!!!!!!!! DZIEKI Z GORY.
pit_75
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji
      Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...
      Na wybojach przede wszystkim płynnie
      Jeśli kierowca znajdzie się na jezdni o nawierzchni nierównej, zniszczonej czy po prostu na polnej drodze pełnej wybojów, powinien przede wszystkim zastanowić się, czy do celu może dojechać inną trasą. Gdy nie ...