Witam! Mam problem z Passatem B5. Posiadam dieselka 1.9 TDi 110 km. Problem pojawia się podczas jazdy a mianowicie po znaczynym wcisnięciu pedału gazu słychać dziwny szum tak jakby gdzieś powietrze uciekało z turbiny.Niestety na postoju tak się nie dzieje więc nie moge sprawdzić co jest źródłem tego szumu dopiero pod obciązeniem słychać.Prosze o pomoc
Witam.ja moge dodac ze turbina daje gwizd.ja mam 2.5tdi i jaj mi szumialo to okazalo sie ze waz idacy z silnika do chlodnicy(chyba intercolera) taki gruby byl pekniety.mala szczelinka ale po dodaniu gazu sie rozciagala i szumialo.i wtedy bylo ciut slabsze przyspieszenie.dalo sie odczuc.uszczelnilem i ok. pozdro
W jaki sposób poznać czy auto jest powypadkowe? Praktyczne wskazówki Rynek ogłoszeniowy samochodów używanych pełen jest pojazdów będących w różnym stanie technicznym. Często kierowcy poszukują aut bez przeszłości wypadkowej. Zdarza się jednak, że trafiają na nieuczciwych ...
Toyota Yaris 1,5 Dual VVT-iE o mocy 111 KM Nowa Toyota Yaris napędzana jest między innymi produkowanym w Polsce silnikiem benzynowym o pojemności 1,5 l i mocy 111 KM. Motor jest o 10 proc. mocniejszy od silnika 1,33 z poprzedniej wersji modelu. Dzięki temu samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.