Witam! Mam problem z Passatem B5. Posiadam dieselka 1.9 TDi 110 km. Problem pojawia się podczas jazdy a mianowicie po znaczynym wcisnięciu pedału gazu słychać dziwny szum tak jakby gdzieś powietrze uciekało z turbiny.Niestety na postoju tak się nie dzieje więc nie moge sprawdzić co jest źródłem tego szumu dopiero pod obciązeniem słychać.Prosze o pomoc
Witam.ja moge dodac ze turbina daje gwizd.ja mam 2.5tdi i jaj mi szumialo to okazalo sie ze waz idacy z silnika do chlodnicy(chyba intercolera) taki gruby byl pekniety.mala szczelinka ale po dodaniu gazu sie rozciagala i szumialo.i wtedy bylo ciut slabsze przyspieszenie.dalo sie odczuc.uszczelnilem i ok. pozdro
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Lexus LC Convertible Czas na prawdziwą nowość na rynku kabrioletów. To model LC Convertible, czyli pierwszy samochód Lexusa z miękkim dachem. Japońskie auto dopiero trafia do pierwszych właścicieli, ale zdążyło już skraść serca ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.