Witam! Mam problem z Passatem B5. Posiadam dieselka 1.9 TDi 110 km. Problem pojawia się podczas jazdy a mianowicie po znaczynym wcisnięciu pedału gazu słychać dziwny szum tak jakby gdzieś powietrze uciekało z turbiny.Niestety na postoju tak się nie dzieje więc nie moge sprawdzić co jest źródłem tego szumu dopiero pod obciązeniem słychać.Prosze o pomoc
Witam.ja moge dodac ze turbina daje gwizd.ja mam 2.5tdi i jaj mi szumialo to okazalo sie ze waz idacy z silnika do chlodnicy(chyba intercolera) taki gruby byl pekniety.mala szczelinka ale po dodaniu gazu sie rozciagala i szumialo.i wtedy bylo ciut slabsze przyspieszenie.dalo sie odczuc.uszczelnilem i ok. pozdro
Co oznaczają skróty mHEV, HEV, PHEV i BEV? Producenci samochodów mianem napędu hybrydowego określają całkiem różne rozwiązania o innych poziomach zaawansowania i skuteczności. Na tę chwilę można wyróżnić trzy podstawowe rodzaje hybryd – ...
Komfort, styl i odwaga - Trzy dekady Lexusa Świat motoryzacji jest barwny i interesujący. Ale nie byłby taki, gdyby nie producenci prezentujący zupełnie inne podejście do tworzenia samochodów. W tym roku mija dokładnie 30. lat, odkąd kolorów motoryzacyjnemu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.