Dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro na FIA WEC, Bahrajn Od następnej rundy FIA WEC w Bahrajnie w wyścigach wezmą udział dwa egzemplarze Audi R18 e-tron quattro. Będzie to pierwszy start prototypowego pojazdu marki Audi na piaskach pustyni. Jazda nocą i wysokie temperatury to ogromne ...
Pod kanapa znalazłem zapalniczkę. Nie wiem czy to ona była przyczyną stuków. Wiem ze kanapa wydaje się być już zdeczka wybita i nie trzyma się sztywno.
Przejedź się i zobacz. Ewentualnie połóż jakiś ciężki przedmiot na kanapie i zobacz Ale pierw się przejedź bez ciężaru, może na tą cholerną zapalniczkę tyle wydałeś na stacji kontroli pojazdów
Dziwne ; / stuki są jakby mniejsze. Ale dziś jadąc do pracy znów zaczęło pukać. Kanapa była obciążona. teraz to nie wiem. Jestem zbity z tropu totalnie.
Może lewarek lub klucz do kół puka o karoserię..? Powinieneś wyjąć wszystko z auto ze wszystkich schowków,drzwi i innych zakamarków.Obszukać ręką dokładnie wszystkie zakamarki i podłogi schowków. Wystarczy że odbija się w niewidocznym miejscu jakaś nakrętka... Wtedy się przejedź.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.