Passat B6 oryginalne radio bez BT i USB jak słuchać muzyki z telefonu?

25 Cze 2021, 18:23

Mam pytanko mam radio oryginalne i ono nie ma BT i USB czy polecił by mi ktoś coś fajnego by mi to działało.??? :(
Karlik
Nowicjusz

26 Cze 2021, 06:55

Pozostaje Ci wymiana na jakiegoś chińczyka lub zakup transmitera za 50 zl a tez rozwiąże twój problem
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

29 Cze 2021, 11:09

Jak radio dobrze gra to kup dobry sprawdzony transmiter i będziesz mógł słuchać muzyki z karty SD (warunek żeby transimter ją obsługiwał) lub przez BT ze smartfona. Moim zdaniem najtańsze i bardzo dobre wyjście bo takie rozwiązanie jest szybkie do zrealizowania i nic nie trzeba kombinować z podłączeniem. Dźwięk przy dobrym transmiterze będzie całkiem niezły.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy
    Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...