REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To zgłaszasz podczas rejestracji więc procedura jest całkiem prosta.Barnaba992 napisał(a):przerejestrować na indywidualne tablice
Tu też powinno być prosto bo najczęściej podpinasz się pod istniejąca instalacje, wiekszy problem to czasem wywiercenie otworu o ile nie montujesz ich zamiennie w miejscu oryginalnego podświetlenia.Barnaba992 napisał(a):-kupić projektory z własnym logo zamiast oryginalnych świateł w drzwiach
Tu pole do popisu jest ogromne i na początek warto ustalić sobie jakiś budżet na takie dzialenie. To że zamontujesz bubwoofer w miejscu zapasu nie oznacza że nie możesz wozić go w bagażniku (najlepsza wtedy jest dojazdówka).Barnaba992 napisał(a):-wymienić głośniki +dołożyć subwoofer w miejsce koła zapasowego(ale tutaj mam obawy jednak o jazdę bez zapasów i to chyba nie jest przemyślane z mojej strony...)
Ja bym celował w jakieś oryginały bo tu sporo jest fajnych wzorów. Co do samego rozmiaru to jazda an 18" jak sporo żona jeździ po mieście nie będzie już tak komfortowa jak na mniejszej feldze. Wygląd oczywiście w drugą stronęBarnaba992 napisał(a):-kupić ładne felgi 17-18
Najczęściej te radia nie wymagają przeróbek i są na zasadzie odpięcia starego i w jego miejsce podpinasz nowe. Oczywiście musi być dedykowane do danego modelu.Barnaba992 napisał(a):-wymienić radio, tutaj mam pytanie...dołączam zdjęcie aktualnego radia w tym samochodzie, chciałbym je zastąpić jakimś fajnym radiem z androidem(nawigacja, YouTube, zestaw głośnomówiący, kamerka cofania)
Ja tu jeszcze nie widzę przesady.Barnaba992 napisał(a):Nie wiem czy to nie będzie pachnieć wiejskim tuningiem