witam ponownie Was drodzy użytkownicy, heh, życie przynosi pełno niespodzianek.
Otóż bylem już umówiony z kolegą żeby pojechać oglądać jakąś avensis z 2004, miał na nią 45k, jednak mój przyjaciel jest nieobliczalny i dzięki niemu nastąpił nieoczekiwany zwrot akcji
![Very Happy :grin:]()
niezły z jego świr
a więc doszło do tego, że postanowił wydać 35 000 na auto dla siebie a 10 000 dla małżonki
co do auta dla małżonki to może założę odrębny temat.
Teraz jest opcja taka, ja dalej doradzam chłopu paska, np coś takiego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
co byście o tym powiedzieli? Wiadomo, są różne opinie o paskach, ja miałem i bardzo sobie chwalę to auto, sprzedałem tylko dlatego, że szukałem innych wrażeń
Otóż koleżka naczytał się o beemkach i za 35k rozważa również e46 320 coupe z 01r ze 170 km silnikiem.
Teraz pomóżcie, bo po niedzieli zaczynamy jeździć i szukać auta. Proszę o jakieś porównanie, spalanie, opłaty, eksploatacja.
Musze wspomnieć również, że kolega przez ostatnie 3 lata miał 8 aut, ale nigdy nie miał samochodu z napędem na tył.
Ja osobiście miałem e36 coupe 328 i pogoniłem to dziadostwo, sypało się ździebko i oczywiście dla mnie gaz nie istnieje dlatego moja kieszeń szybko pustoszała.
Czytałem o e46 320 ze 170 km i użytkownicy tego modelu nie narzekają na aż tak bardzo wysokie spalanie.
Jak to wszystko jest w rzeczywistości?
Proszę o porady