Patent RP inowacyjny projekt w lakierze mat

17 Wrz 2012, 20:40

Witam Państwa serdecznie !!
Własnie zalogowałem sie na tym forum
Mam do zaprezentowania Państwu Nowatorskie rozwiązanie techniczne w lakierze nawierzchniowym mat.
Nie ukrywam zainteresowanie jest bardzo duże, ze względu na Nowość mojego pomysłu,projektu który opracowałem w koncernie Fiat.Złożyłem wniosek o udzielenie Patentu .
Śledzac targi miedzynarodowe stwierdzam fakt że są różne rozwiązania techniczne na karoseriach różnych marek które otwarły drogi nowego trendu jak i zaintetresowanie sie daną marką na swiecie.Mój projekt wyprzedza o krok a może i dalej już sam lakier matujący .Wyprzedza foli matującą ponieważ uniemożliwia wykonywania projektów grafcznych w tej formie projektu.
Konkurować może z folią matującą hydrografiką co nie które koncerny stosują ,stwierdzając fakt za niszowy projekt który opracowałem coś czego jeszcze nie było a powinno sie znaleść na targach miedzynarodowych otwierając scieżki nowego biznesu jak i zwiekszenie zainteresowanie sie daną marką Zwłaszcza w którym panuje swiatowy kryzys.Projekt może zaprezentować dany model samochodu w trzech wersjach lub klasach w tych standardowych jak i luxsusowych z moim projektem grafiki w lakierze mat w połączeniu z połyskiem która swietnie współgra z każdą wytłoczką karoserii o charakterze dynamicznym .
Mógłbym tak pisać bez konca ten Projekt otwiera nowe scieżki biznesowe ,trendu orginalnosci gamach samochodów sportowo-luxsusowej dla najwybredniejszych nabywców łącznie z moim projektem jako dodatkowy pakiet który sobie może dany klijęt wykupić daje dużo do myślenia ,folia ,metalici ,perły lakier mat rozwineły sie dynamicznie znalazły swoje zastosowanie mój projekt jak najbardziej z opini ekspertów.
Dopiero zaczynam wysyłać zapytania do różnych szanownych Dilerów ponieważ nie posiaam kontaktów do odpowiednich ludzi którzy zajmóją sie wdrażaniem nowosci danego projektu w danym koncernie.Posiadam zdjecia prototypów jak projekty komputerowe jaki ma charakter projekt.Głównie również szukam sponsora na zrobienie w całej okazałości tego projektu w lakierze mat i wystawić go na targach miedzynarodowych bedzie to również swietna reklama dla danego koncernu samochodowego w którym zastosuje się mój projkt.
Czekam na panstwa odpowiedz na razie nigdzie nie bede wysyłał zapytań .
Jeżeli są Państwo zinteresowani zrobieniem prototypu jak i zaskoczyć targi nowym stylem to prosze o kontakt jestem osobą prywatną z nikim jeszcze nie współpracuje.
Szukam kontaktów i inwestora na wdrożenie na rynki mojego pomysłu jeżeli jest ktoś zainteresowany żeby zainwestować i otworzyć nowe scieżki trendu jak narazie w Europie zapraszam do kontaktu [email widoczny po zalogowaniu] prosze o pomac do kontaktów z odpowiednimi ludzmi którzy wdrażają na rynki nowośći
Pozdrawiam serdecznie i z niecierpliwoscią czekam na odpowiedz .

Tomasz Graboś
tomek83
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 09 1998
Auto: skoda octavia
Silnik: 1.9 TDJ
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

UAZ Hunter
    Rosyjska terenowa legenda pojawiła się w 1972 roku i szybko zyskała uznanie służb mundurowych. Mówi się, że od tego czasu samochód ten uczestniczył w prawie każdym konflikcie zbrojnym. Obecnie w ofercie znajduje ...
    Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...