REKLAMA
zoommy00 napisał(a):Ja również, tak jak wczesniej napisałem skłaniam sie ku Pajero, ale:
1) chcę w październiku wyjechać na trochę w karpaty wschodnie (wcześniej jeżdziłem w tamte rejony autem osobowym i tez dawałem radę)
2) ciężko znaleźć sensowne Pajero w cenie do 12.000EUR i w lokalizacji, gdzie ktoś znajomy mógłby mi je obejrzeć i zaliczkować *raczej zakładam zakup w Niemczech)
3) Frontera o dwa lata młodsza jest o jakieś 2.000EUR tańsza...
stąd moje ewentualne rozmyślania na temat tego auta, bo jakieś chciałbym kupić w najbliższych dniach. Ale tak jak napisałem wcześniej - celuję w Pajero.
Witaj.Osobiście polecił bym Ci Mitsubishi Pajero i na pewno w automacie.Kiedyś mówiłem że nie będę jeździł odkurzaczem->automat a teraz nie zamienię się na manuala.Praktykę w jeździe automatem mam 8 letnią.W Mitsubishi automaty są niezawodne o ile nie będziesz serwisował w garażowym warsztacie.Na dobrą sprawę serwis polega na wymianie (jest to skoplikowane a zarazem proste) co ileś km oleju,poszukaj w swojej okolicy pewnych warsztatów.Zastanów się czemu jest taka róznica cenowa poszczególnych modeli z tego samego rocznika->czy aby cena nie wyznacza niezawodności i wszechstronności poszczególnych modeli.Pozdrawiam