Peiying 9001

30 Sty 2011, 15:02

Witam.
Mam spory problem. Otóż zakupiłem odtwarzacz DVD Peiying 9001 i po podłączeniu w żaden sposób nie mogę uzyskać obrazu na wyświetlaczu próbując oglądać film lub zdjęcia. Dźwięk jest odtwarzany a na wyświetlaczu pokazuje się komunikat: "Please stop watch DVD player".
Próbowałem kombinować z kablami od zasilania, podłączając kabelek ignition bezpośrednio pod plusa. Nie pomogło. Nie ma reakcji również na to czy samochód pracuje, czy jest wyłączony. Słyszałem od znajomego, że trzeba inaczej podłączyć przewody, ale ile jest w tym prawdy nie wiem.
Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś już miał taki przypadek.
Pozdrawiam.

OK. Już sobie poradziłem. Należało przewód opisany jako brake podłączyć do minusa.
Pozdrawiam.
Temat można zamknąć.
rdk214
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce, Poland

09 Sie 2012, 19:18

Witam. Kupiłem odtwarzacz DVD dotykowy peiying py-9907.Mam duży problem,kiedy wszedłem w meni dotknełem na ustawianie kierownicy i wyświetliło mi się kolibracja ekranu.Dotknełem na to i pokazały się plusy,po dtknieciu ich znikna mi dotyk na ekranie.Nie wiem jak mam to cofną w instrukcji nic nie piszą na ten temat.Proszę o pomoc jak ktoś wie.Pozdrawiam i Dziękuje z góry.
shrek37
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

09 Sie 2012, 19:49

Post» 29 minuty temu
Witam. Kupiłem odtwarzacz DVD dotykowy peiying py-9907.Mam duży problem,kiedy wszedłem w meni dotknełem na ustawianie kierownicy i wyświetliło mi się kolibracja ekranu.Dotknełem na to i pokazały się plusy,po dtknieciu ich znikna mi dotyk na ekranie.Nie wiem jak mam to cofną w instrukcji nic nie piszą na ten temat.Proszę o pomoc jak ktoś wie.Pozdrawiam i Dziękuje z góry.
shrek37
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

10 Sie 2012, 21:39

Witam mam od niedawna Peiying 9907, troszke był ciężki w obsłudze ale narazie działa, opisz dokładnie co zrobiłeś to może coś wymyśle..... na początek spróbuj odpiąć całkiem zasilanie .
kruszyna
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 1993
Auto: Fiat SCUDO 2.0D 150KM

08 Wrz 2012, 08:15

Witam;
musisz wrzasc rysik<długopis> i do klanie dotknąć środka tego krzyżyka
jak zrobisz to poprawnie przejdzie dalej...
pozdrawiam
lekko86
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 07 1986
Auto: passat

08 Wrz 2012, 21:19

ma ktoś pomysł jak grafike zmienić w Peiying 9907, bo aktualne to w nintendo było ciekawsze. udało sie komuś podłączyćdo kompa lub polskie menu wgrać?
kruszyna
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 1993
Auto: Fiat SCUDO 2.0D 150KM