Nie wiem od czego ale utworzyła mi się rysa od pęknięcia na przedniej szybie w rogu o ok. długości 10 cm!? I mam pytanie: w jaki sposób można usunąć tą rysę? (chodzi mi tu o zabezpieczenie jej, i zamaskowaniu, żeby jej nie było widać, ponieważ nie stać mnie na nową szybę) Proszę o fachową poradę! Dziękuję! Pozdrawiam
Przyciemnic...? To raczej nie bo to przednia szyba... Chodzi mi o to jak tego pęknięcia się można pozbyć? Słyszałem podobno że można to jakoś skleić i wypolerować jakimś środkiem że później nie widać tego pęnięcia...
Witam,
Szyby można naprawiać ale samemu tego nie zrobisz. Musisz pojechać do warsztatu który zajmuje się takim naprawianiem. Robią to tak że później nie widać nawet gdzie był odprysk co do pękniecia bedzie pewnie gorzej i nie wiem czy da sie naprawić. Proponuje ci szybko udać się do takiego warsztatu. Naprawa odprysku to pewnie około 70zl.
Jak powstają aluminiowe felgi? Koła należą do najbardziej obciążonych i nieustannie narażonych na uszkodzenia, a zarazem najważniejszych dla bezpieczeństwa elementów samochodu. Poniżej wyjasniamy, jak powstają lekkie i niezwykle wytrzymałe, aluminiowe ...
Jakie systemy zautomatyzowanej jazdy znajdziemy w samochodach? Science fiction czy całkiem nieodległa przyszłość? Samochody autonomiczne fascynują miłośników technologii od lat, a Ci, w żyłach których płynie benzyna, patrzą na nie sceptycznie. Pewnym jest jednak, że zaawansowane ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.