Cześć. Wczoraj odebrałem samochód od lakiernika. Poniższy element (tylny zderzak) był spawany, szlifowany i lakierowany. Dzisiaj zauważyłem uszkodzenie, nie jest duże, nie jest bardzo widoczne, dla porównania po prawej jest czujnik parkowania. Jednak moje pytanie brzmi czy ten defekt może się powiększyć?
Robiłem kilka rzeczy, przedni zderzak też spawany, szlifowany i lakierowany - nie mam zastrzeżeń, tylny błotnik szlifowany i lakierowany + cieniowanie drzwi - też bez zastrzeżeń. Natomiast tylny zderzak z tym pęknięciem + widać przy nadkolu zacieki + wydaje mi się, że trochę źle spasowany, bo jest duża szpara pod prawą lampą.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Saab 96 V4 Rally Saab 96 V4 Rally z początku lat siedemdziesiątych, jest oryginalnym pojazdem rajdowym zakupionym przypuszczalnie przez prywatny zespół rajdowy lub prywatnego kierowcę rajdowego. Samochód ten posiadał czarne ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.