Witam chcial bym zrobić pełen układ wydechowy w moim audi a3 8p 2.0tdi 16v bkd 2003 juz zrobilem downpipe i zamieniłem tlumik środkowy na rurę i teraz zastanawiam się co zrobić z tłumikiem końcowym czy go zostawić wymienić na sportowy ultera czy poprostu moge wstawić rurę żeby był pełny przelot. I teraz o to pytanie co mam wybrać bo czytałem na necie ze musi być jakiś tłumikiem zeby było ciśnienie w układzie wydechowym ale widzialem ze ludzie robili pełen przelot bez żadnych tłumików więc ludzie doradcie mi. Jeszcze wspomnę ze chce zeby ładnie mruczał i został wiecej mocy głośność mi nie bedzie przeszkadzać i nie chce pogorszyć mocy silnik.
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Renault Supercinq GT Turbo W styczniu 1985 roku, czyli zaledwie cztery miesiące po wprowadzeniu Supercinq, pojawiła się wersja GT Turbo. Był to samochód o nowoczesnej stylistyce, innowacyjnie rozwiązanym wnętrzu i bardzo dobrych osiągach. Jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.