Ktoś stosował z Was feromony na podryw ? Eksperymentowaliście w taki sposób? jestem ciekaw czy to prawda - o skuteczności działania feromonów na dziewczyny/kobiety:)
Sam nie stosowałem ale jakiś czas temu znajomy bawił się w takie rzeczy i mówił że raczej coś w tym jest ale co to były dokładnie za specyfiki tego nie jestem Ci w stanie powiedzieć.
Na dzień dzisiejszy taki koncentrat "pheromone essence", dostępne są w takiej buteleczce małym dozownikiem. Można go użyć bezpośrednio na skórę lub rozcieńczasz z aktualne używanymi perfumami. Wolę tę pierwszą wersję. są totalnie bezzapachowe, tutaj masz fotę jak to wygląda
Ej, ciekawa sprawa. Napisz ile za to konkretnie dałeś? Spotkałem się z różnymi opiniami na temat tego typu specyfików. Jedni mówią, że skuteczne inni że to kicha.
nasze młodzieżowe zawołanie zrobić więcej niż nakazuje obowiązek
Škoda Kodiaq SPORTLINE i Škoda Kodiaq Scout Modele KODIAQ SPORTLINE i KODIAQ SCOUT stawiają kolejny krok w ofensywie czeskiej marki w segmencie SUV. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Elegancki i dynamiczny SUV, który szczególnie przypadnie do gustu entuzjastom ...
Wpisz sobie w google to Ci się pojawi cena. Ostatnio używam codziennie i sprawdza się zarówno w pracy, na imprezach czy podczas zwykłych spotkań. Widać poprawę w nastawieniu innych.
Ciekaw jestem na jak długo starcza taki flakonik - kropelka na specjalną okazję to wydaje się że na długo . Nie da się tego dostać gdzieś stacjonarnie?
To nie pozostaje mi nic innego jak poszukać jakiegoś sklepu online i zamówić sobie w taki sposób.. Tylko żebym trafił na jakaś promocję bo ostatnio trochę krucho u mnie z kasą..
Spoko. Pheromone Essence dostaniesz tak za ok stówkę ale możesz się również zastanowić nad Love & Desire bo te są tańsze. Są dwie wersje ale ta tańsza jest do dostania za około 60 złociszy. Mniej niż jakieś porządne perfumy w drogerii. Miałem i również je polubiłem, aczkolwiek pheromone essence są lesze bo mają w sobie więcej feromonów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.