Witam , mój problem polega na tym że zakupiłem lampki do oświetlenia rejestracji ,wszystko działa po założeniu tylko w zestawie były małe rezystory i dziwne okablowanie dodatkowe , ktoś podpowie czy podpinać te rezystory do tego oświetlenia(bo oryginalnie lampki nie miały takich dodatków miały tylko jeden pin do wpięcia głównego i tyle) a ten komplet ma właśnie te małe rezystory i jakiś dziwny kabel na obrazku wszystko widać. Ktoś podpowie czy podpinać to czy jest to nie potrzebne i gdzie i jak to podpiąć... [link do oferty na Allegro wygasł]
Chodzi o to, żeby nie wyświetlał ci się komunikat że masz sprawdzić oświetlenie - żarówki led mają mniejszy pobór prądu i sterownik może to odczytać jako spaloną żarówkę.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Jest to uniwersalny zestaw do wielu aut, nawet starych i dlatego tak to wygląda, Ty podpinasz kostką oryginalną w pasujące miejsce i reszta Cię nie interesuje ale nie wiem czemu kupiłeś taką kombinowanke jak są gotowce tylko do Twojego auta, nawet u tego samego sprzedawcy
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Cztery polskie premiery od Mazdy - Poznań Motor Show 2023 Na stoisku stworzonym przez poznańskich dealerów Mazdy – Mazda Voyager i Mazda Bednarscy przy wsparciu Mazda Motor Poland zobaczymy aż cztery premierowe modele marki. Mazda MX-30 R-EVMazda6 20th AnniversaryMazda ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.