Siostra ojca za dwa lata młodsze 1.1 z jeszcze mniejszym przebiegiem ale trochę bogatszym wyposażeniem wzieła 11,5tys. zł, też samochód krajowy. A tamtego trzeba mimo wszystko sprawdzić bo kupowanie diesla żeby robić niecałe 10tys. zł to idiotyzm i trudno mi uwierzyć, żeby ktoś w salonie był wstanie do niego dopłacić przy takiej eksplotacji, tym bardziej, że pali podobnie do 1.1 a kultura pracy jest znacznie gorsza.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Porsche 918 Spyder - końcówki wydechu na wysokości zagłówków Tworząc hybrydowe hiperauto o łącznej mocy niemal 900 KM Porsche musiało mierzyć wysoko. Takie myślenie najwyraźniej udzieliło się również inżynierom odpowiedzialnym za zaprojektowanie układu wydechowego, bowiem dwie ...
Właśnie tez mi się podoba bardziej ta 206 Ostatnio pewna osoba namawia mnie na Fiata Stilo 1.9JTD ale ja praktycznie nic o nim niewiem Ogólnie rzecz biorąc to czy Fiat jest lepszym samochodem(czytaj lepej wykonanym/trwalszym/ekonomiczniejszym) niż Peugeot 206 1.9D? Pomijamy gabaryty bo wiadomo są rózne...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.