Witam wszystkich mam peugeota 205 z silnikiem 1.4. Problem polega na tym ze nie chce sie wkrecic na wiecej niz 4tys obr/min nie wiem czemu jesli wiecie to bardzo prosze o rady co sprawdzic lub wymienic z gory dziekuje i pozdrawiam
filtr powietrza byl wymieniany na poczatku lipca wraz z olejem i filtrem paliwa swiec nie stety nie wymienialem.Jeszcze do pisze ze juz mam tez troche sprzeglo zuzyte czy to ma cos wspolnego?
Jeżeli na "luzie" Ci się wkręca na obroty, a podczas jazdy nie, i "mułowato" rusza to sprzęgło i docisk sprawdź
Podaj na PW VIN to sprawdzę która dokładnie, bo nie napisałeś rocznika itd.
Lexus LFA Spyder Supersportowy LFA to jeden z najsłynniejszych samochodów Lexusa. Wielu miłośników motoryzacji z pewnością pamięta też koncept LF-A Roadster, który jednak ostatecznie nie trafił do seryjnej produkcji. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.