Witam
prosze Was o możliwa diagnoze problemu z moim autem który polega na tym, że jakiś czas temu podczas przyspieszania treaciłem kontrole nad samochodem (nawet przy 30 km\h). Próbowałem zaprowadzić do mechanika i przy wykręcaniu na podwórku koła sie rozjechały ( jedno jest ustawine prosto ,a drugie skręcone w prawo). Prosze o pomoc bo chciałbym sie dowiedziec ile mnie ta zabawa będzie kosztować:/ dodam jeszcze że kierownica chodzi jakbym miał wspomaganie:/
Pozdrwaiam i z góry dziękuje za pomoc:)
Jak działa ogrzewanie w pojazdach elektrycznych? Do ogrzewania kabiny w pojazdach z silnikami spalinowymi służy nagrzewnica włączona w obieg cieczy chłodzącej silnik. W pojazdach elektrycznych tego źródła darmowego ciepła już nie ma, ale przecież wystarczy zastosować ...
Jak wydłużyć żywotność baterii w samochodzie hybrydowym? W porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku, w trzech pierwszych kwartałach 2023 r. nastąpił wzrost rejestracji samochodów z napędem hybrydowym o 26,6%. Istnieją istotne aspekty związane z użytkowaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.