Peugeot 206 CC-opinie

28 Lut 2009, 11:41

Prosze o opinie posiadaczy 206 CC
Bajer
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

28 Lut 2009, 12:57

Niestety...o tym aucie poza fajnym wyglądem,ciężko powiedziec coś dobrego.Widzę skąd kolego jesteś więc po naszemu słowo szajs nie jest ci obce. :wink:
pozdro
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lut 2009, 13:24

Po naszemu szajs to to samo znaczy :P chyba,że u was to znaczy np.coś dobrego! :?: Trzy gwiazdki w ocenie Fachowców? :? Oj chyba szajs u was i u nas, to znaczy to samo! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

28 Lut 2009, 14:17

Dlugo podobalo mi sie to auto...mimo ogolnej niecheci do Francuzow...az do momentu gdy mialam okazje sie nim przejechac...strasznie malo miejsca, auto jest ciasne, niepraktyczne, do tego ta zrypana skrzynia latajaca...nie wiedzialam ktory bieg mialam aktualnie, bo poruszalo sie wszystko. Ostatnio mialam okazje wyprobowac 307 cc, wrazenie lepsze-wiecej miejsca-ale odechcialo mi sie tych aut gdy szyba na drzwiach ktora powinna delikatnie opadac przy otwieraniu drzwi przestala opadac i ja na -12 stopniach zaczelam walczyc z drzwiami ktore nie chcialy sie zamknac...a wiec scheiss...ladny scheiss!!!
Mam prosty gust - zadowala mnie to co najlepsze
ameering
Nowicjusz

Miejscowość: PL/DE/LUX

28 Lut 2009, 20:29

Dla mnie tez to jest jedyny francuz co wpadl mi w oko w przedziale cenowym ktorym dysponuje. Ale jak szajs to szajs dzieki za opinie:)
Bajer
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

28 Lut 2009, 20:46

zbyt awaryjny na mój gust.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nissan Pathfinder wybrany przez polską Policję
    Nissan Sales Central & Eastern Europe sprzedał kolejne samochody dla polskiej Policji. W wyniku wygranego przetargu przeprowadzonego przez Komendę Wojewódzką Policji w Radomiu firma dostarczy 7 kolejnych samochodów ...