Peugeot 206- czy da się zarejstrować?

12 Wrz 2009, 17:32

witam. mam pytanie. mam 206 po uderzeniu bokiem w drzewo.ogolnie, caly wszystko w aucie jest ok tyle ze z karoserii zrobil sie "banan" i nie da rady tego naprawic.i teraz mam okazje kupic gola karoserie tyle ze Cabrio.wczesniej mialem Cupe.i jak bym zrobil przekladke do Cabrio to czy bedezie sie ktos czepial gdzies w urzedach czy np podczas kontroli policji?trzeba cos zmieniac w dowodzie?z gory dziekuje za odp
Ostatnio edytowany przez mosieq87, 14 Wrz 2009, 21:21, edytowano w sumie 1 raz
mosieq87
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk

12 Wrz 2009, 22:21

kiedyś do identyfikacji auta służył nr nadwozia czyli VIN wraz z numerem silnika, obecnie tylko nr VIN, czyli auto bazuje na nadwoziu, wynika z tego, że z twojego puga została tylko kupa części które możesz użyć do skompletowania tego cabrio i na jego dokumentach. Generalnie będzie to zupełnie inne auto tak w rzeczywistości jak i w papierach.
Ostatnio edytowany przez bodziokardasz, 14 Wrz 2009, 21:21, edytowano w sumie 1 raz
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

14 Wrz 2009, 16:51

a jak bym przelozyl numery z auta?tzn po prostu wyciac tamte i wspawac do cabrio.dzieki za odpowiedz
Ostatnio edytowany przez mosieq87, 14 Wrz 2009, 21:21, edytowano w sumie 1 raz
mosieq87
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk

14 Wrz 2009, 21:09

a to już będzie niezgodne z prawem, rób swoje ryzyko jest twoje, albo nie rób i nie ryzykuj
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus UX - nowe wersje specjalne
    Najmniejszy SUV Lexusa doczekał się nowych wersji specjalnych. Miejski crossover klasy premium jest teraz dostępny w odmianach F Sport Style Blue i Elegant Black. Te warianty podkreślają charakterny styl modelu UX i robią ...
    Silnik V35A-FTS
    Silnik V35A-FTS można nazwać nowością w ofercie Lexusa. Japończycy pokazali ten motor w 2017 roku i jak na razie trafił pod maskę tylko jednego modelu – aktualnego Lexusa LS 500. Jednostka ma 6 cylindrów w układzie ...