Peugeot 306/Citroen Xsara

29 Maj 2009, 23:37

Czy jest sens kupować Citroena Xsarę lub Peugeota 306 w rocznikach między 98-2001. Najlepiej w dieslu. O Peugeocie 406 przeczytałem kilka dobrych opinii ciekaw jestem jak sprawuje się 306?? Mam do wydania 10000-12000 i ma to byc moje pierwsze auto. Nie chciał bym aby auto było drogie w utrzymaniu, silnik w miarę oszczędny, mała usterkowość.
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

30 Maj 2009, 04:18

Pisaliśmy już o tym PEUGEOCIE b.dobry,trwały samochód,polecany 1.9 TD (silnik serii Xud)Citroen XSARA,mniej kłopotliwa z przed liftingu,jeśli potrafisz uporać się sam z prostymi naprawami to mozesz kupic ten samochód ale Peugeot jest lepszym samochodem.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Zimowa EkoJazda
    Jak jeździć ekologicznie i ekonomicznie zimą? Zasady są te same o każdej porze roku, ale w trudnych warunkach pogodowych, niskich temperaturach mają jeszcze większy wpływ na bezpieczeństwo wszystkich uczestników ruchu ...