Peugeot 306xr 95r 1.4poj silnik

17 Sty 2010, 11:41

mam problem podczas jazdy silnik przerywa jakby mu brakowało paliwa boje sie ze moze zerwac sie pasek rozrządu .
opok
Nowicjusz

Miejscowość: bytom
  • 17 Sty 2010, 13:06

pasek jak ma sie zerwac to sie zerwie a jak sie o niego boisz to trzebo go wymienic bo nie ma opcji zeby przy szarpaniu sie zerwal a te szarpanie to objawy iskry prawdopodobnie sprawdz swiece i przewody to znaczy swiecy nie bardzo sprawdzisz trzeba wymienic a przewody to zobacz wieczorem czy nie ma (dyskoteki:) pod maska czy iskry po przewodach nie skacza ja bym sie za to najpierw zabral
    kamilszczak01

17 Sty 2010, 14:08

zgodzę sie z kolegą też miałem taki problem i to była wina kabli a przy okazji zmien też swiece
    rafal1992661

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Audi Q5 hybrid quattro
      Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...