Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tak. Celuj w 2.0ernest1381 napisał(a):Po pierwsze czy prawda że silniki dobrze znoszą prace na LPG , i który silnik najlepszy ?
zależy od Twoich preferencji, choć w kruzingowym cabrio automat byłby nawet na miejscuernest1381 napisał(a):Po drugie czy lepsza jest skrzynia manualna czy może automat
szczelność dachu, stan elementów konstrukcyjnych nadwozia (ważne w każdym aucie, ale w cabrio szczególnie), podłączenie pod kompa, czy elektro nie świruje - tutaj jest pewna kwestia, bo za 15k możesz mieć 307 w haczu z końcówki produkcji, ale nie wiem jak te ceny mają się do CC, bo nie interesowałem się rynkiem tego typu aut. Generalnie jednak po lifcie auto zostało poprawione tu i ówdzieernest1381 napisał(a):Po trzecie na co zwracać uwagę przy zakupie
tu trochę zbyt ogólnie, bo to zależy od tego, jak wysokie osoby podróżują z przodu i jak wysocy będą pasażerowie na tył. Dla ludzi normalnych wymiarów jest znośnieernest1381 napisał(a):czy w czwórkę da się w miarę tym jeździć
znów zbyt ogólnie, bo dla mnie ciekawy jest np Renault Avantime, a dla innego Wartburg kombiernest1381 napisał(a):Jeśli mógł bym prosić opinie takich aut jak citroen c4 I coupe , renault megane cc lub heczbeka albo jakieś inne ciekawe propozycje tak do 15 tyś
Baza z danymi technicznymi samochodów marki PEUGEOT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne PEUGEOT