Tańszych nie było? Nie ma opcji żeby kupić dobre mk2 FL za 20k. Minimum to 24k 307 już wgl. Sprowadzony na handel więc ile za niego dał aby na tym zarobić?w DE auta są droższe niż u nas
[C] A3 1,8 / Xsara 1,8 / Astra G 1,8 / Corolla e11 1,6 / Golf IV 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - samochody segmentu C - nadwozie hatchback 5d - silnik benzynowy o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A3 8L 1,8 ...
40-lecie Renault w Formule 1 Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...
Na cos takiego polowac? - taki silnik i wersja by mnie interesowala. Nie mam zamiaru kupowac od handlarza, ale od osoby prywatnej. Choc wersja Ghia i w Sedanie jest trudna do znalezienia i niewiele jest takich modeli.
Zdecydowanie Peugeot 307,ale to też kwestia gustu,po prostu pod względem wizualnym bardzo mi się podoba,a i awaryjność po fl nie jest na wysokim poziomie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.