Viola83 napisał(a):W tej chwili sama góra odwiera sie na 5 cm i dalej nie chce dzialać.
elektryk chciał wymienic moduł.....kosztowna zabawa biorąc pod uwage ze nie ma pewności czy to wlasnie to(Sam mechanizm jednak dziala).
Czy macie jakies pomysly- mi juz rece opadaja.
Akumulator jest ok.Jedyne co jeszcze przychodzi mi do głowy to ponowne podpiecie pod komputer - chociaz wczesniej nie pokazywał żadnych błędów.
Proszeeeeee o pomoc:)
Elektryk raczej miał rację... No ale raczej, a nie na bank...
Generalnie to nie wiem dlaczego takie zgadywanki stały się normalne... Czytam to w co trzecim temacie - mój mechanik wymienił już to otototototot i to dalej nie trafił. Elektryk nie wie więc zaczynie wymieniać po kolei???
Elektryk samochodowy ma wiedzieć, a nie chcieć... Tym właśnie różni się od klienta że jest elektrykiem samochodowym. Często ludzie przychodzą na forum i pytają: Co jest z moim samochodem bo muszę coś podsunąć mechanikowi??? Doradźcie... Litości to są niby fachowcy??? Coooo??? Pojedź do elektryka który jest elektrykiem
![OK :ok:]()
... Z jakiego rejonu jesteś? Może będę mógł Ci kogoś polecić. Albo niech ten Twój elektryk to sprawdzi albo niech zwija budę bo co to za fachowiec który zgaduje???
Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()
.